Tuesday, 4 December 2012

Oh myy :o

Haii , soryy lah dah lama tak update blogg nih . Maklumlah , kita busy . Yea , busy . Kenapa ? Tak percaya ke ? Kejap ! Biar saya cuci dulu sesawang yang dah lama berberak dekat sini (: Okayy . Nak update apa ? Entah , macam2 jadi cuti nih . Tapi saya sihat lah (: Operation ? Ouh , tu okay je . Sihat dah pun sekarang , tapi histeria sekejap lepas sedar sebab hidung kita ni , doktor tu letak sponge . Tersumbatlah jawabnya ! Gambar , ouh no . Tiada , maaf ! Emm , lagi .. Ahah , hari tuh , tengok twilight . Henseng gilagila ! Dah la , bosan ! Biar saya upload gambar , baru hott siket . Mueheheh :D









Gambar birthday ni dah lama sebenar benarnya (: Time nih , kami sambut dekat Kuantan . Restoren menda entah . Maaf ya Tauke kedai (: Haa ! tahu cerita dok pasal result nih . Nih nak cerita , result keluar entah bila , Banyak sangat ramalan nya . Kalau ikutkan aku , result tuh tak payah keluar , sebab semua dapat8A . Awesome kan ? Lepas tuh pasal gred pulak . Hoishh , dah la . Seram cerita pasal result nih . Cukup2 lah ni ya . Nanti update lagi . Bye guys (:

No comments:

Post a Comment