Saturday, 30 June 2012

Eeh . Hari ni dah Ahad ! Damn , Kita dah nak balik boh . Boring mak . Smalam buat homework sampai pukul 2 . Tapi tak siap jugak , guonekan , asik mengelamun jah .Tangan tuh bukan reti dok diam . Ada je menda nak amik suruh masuk dalam mulut . Mana tak comel ! hakhak . Okay . Oakay . Pukul 2 kita dah nak balik . Erm , lagi few weeks kita nak Pra-Trial . For god sake , kita sumpah tak ready , takut , macam mana nih ! Allah , please help me :'( . Pointer kita hati dapat 3.32 . Sumpah frust sebab tak dapat pergi HI-TEA . Kita dah target 3.50 . Tapi takdir , redha je lah . Sep-sep kita , from 15 tuh , major semua pergi . Ada lah kita and a few member yang tak pergi . Huwaaaa ! nak pergi .That all from me . Kita update nanti pulak ya (: Hye lipis , here i come !!

The End ((:
Haiii (: Saya baru balik . Well , tiga hari ja . Ini pung dah hari selasa ! Sesok homework dok siap lagi nih . Saja nak post ! Tak boleh kah ! Cepukk kang , jendul -,- Dua menjak ni kan , kira selalu sangat terasa dengan kawan kita . Actually , kami ni dah biasa dah gurau kasar . Tapi entah lah *blur . Kita ni baik orangnya , macam ayah kita . Shoo sweet :P

Kayh , nie gamba sudah lawa woo . Saja update . Lawakan ! MAcam saya ((: Nothing else . Nak out . Kay  bye . Luviiahh <3


The End (:

Wednesday, 6 June 2012

Saya Shahirah (:


Haii . Saya Shahirah . Awak ? Saya hebat . Awak ? Lol . Hikhok . Kita suka awak , Awak ?
Fine . Kbaii (:

Monday, 4 June 2012

Bersih Sawang (:




Cuti marii . Homework pun marii . Baek punya (: Since cuti sekolah ni , bnyk lah kerja2 yang hendak dibuat . Ops lupa . Awakk yang tngh baca entry nie . Chanteek awak hari ni ? *Lol* Btw , last week kita pergi cuti . And atuk kita belanja pergi Kuantan . Pergi Gambang . * muka jakun * Muehee . Selok je lebih . Penat gila . Tapi bestnya dia belanja from up to toe :DD . Mak kita kata atuk dapat duit Felda . Tuh kaya semacam macam (:


Kehkehkeh . Hmm , home banyak lagi . Masa masih berjalan . Jiwa tak tenang . Hati pung resah . Sesok gini . Btw , kita tunggu result datang rumah . Berpeluh menunggu . Okay , now nak story about my school teacher yang berpindah . Sumpah sedih gila :( Jika anda lihat di bawah , terdapat gambar guru yang akan diingati .*macam wartawan pulak* . Ni time jamuan bersama mereka .


Yang aas tuh , USTAZAH ROSMANI , yang bawah tuh MADAM EIY . Forgodsake , kita akan miss diaorng nanti . sobsob :'( Okay now . Esok2 kita update lagi . Kbye ((: