Friday, 30 December 2011

hari tue sayangss !

ohmaiggadd ! kau dah tue la kawan . hehe . congrats to FARAH FARISHA BINTI RASDI ( betol ke ) koi doakan aok teros sehat dan matang sokmo ! (: tau tak ? tau tak ? tau tak ? tak dek papepon !
( oupss ! kang terbongkar sudah ! ) na hadiah ke ? NAH ! AMIK SE . *bunyi bedebik*
kahkah . erm , kau jangan lupe aku tau kawan (: koi buat spesial untok awok . orang laen mane ade ! wan koi pon tak dek . MAY ALLAH BLESS YOU , HONEY  ! muah ikiit ! hoorayy . after this boleh la kite maen air sesama ! ringu lah gila . kau kalo aku tau kau lupe aku , bedebik aku kasi .. ( dah bagi dah )
koi tak pandai nyanyi . aok nyanyi la sendiri tau (:
                                    luv you like hell FARISHA RASDI

Wednesday, 21 December 2011

okeyh bebeeh (:

okey .. lamakan ta update .. okeyh , selama wa melangak dok kat umah kan , wa ta dek lar membazir mase .. wa buat homework ( ceh ! konoon ! ) SERIUS , dah ta lama nk masok skola kan kan ? huh , kalo boleh ta nak blaja lar .. tros jadi doktor .. bleh ke ? ~ngarot~ erm .. na citer ape lagi yer .. tngok je lar gamba nih .. wa edit untuk member wa ,, KHAS ! hehe love you emos .. luv them like hell (:
entah ! jumpe terselit kat buku geografi (:

actually , it was annoying daa~

they become crazy everytime saw the camerass
so , wacth out !

yeah ! that's RIGHT !

Sunday, 4 December 2011

shuuh ! jangan cakak kuatkuat (:

hay sayangs (perlahan habis) ,, haha ,, td wa pergi la pekan sari kat temerloh ! BESAR gitu ,, hangit bau ketiak wa tau ! EYEEN cakak temerloh nie ibarat LAS VEGAS !! Eeh ,, betol sangat la tuh .. haha .. kat bawah nie wa sertakan no surat beranak , email , ID , IC , bnyk lagi lar (halo ! x dek pun) ,, erm ..nie penting tau ,, mane bley cakak kuatkuat nnt ade prng lane dngr .. (: wa da menelaah gamba nie untok satu hari .. maka ini hasilnya !
JENG,JENG,JENG...




oh yeah ! cantek giler beebeehh !! haa , lu don't ever say its ugly coz i spend a whole life to finish it up ,, so ? comment la ,, whatthehell are you waiting for ? (ececeh ! cakak omputeh !) .. erm ,, wa rase kan ,, wa rase kan ,, wa rase kan ,, tak dek pape lah ! (eee~gedik) the end of the sory , this is the best i can do !! love u all like the hell !!          

Saturday, 3 December 2011

TwILigHt saga :: BrEakIngd0wn part0ne

walaaweeyyy !!
nmpk tjok kat atas tuh ! (xkan x nmpk!) haa ! wa nak citer yg wa nie mmng taksub giler mati nazak kat story nie nieh ! wa mmng fans lar ,, tngk lar actor tu sape ?? hehe :) ,, erm ,, arituh wa bkk la twilight punye blog pastu tngk lar trailer ,, hehe ,,, GEMPAK bodo ! haish ! Edward Cullen and Isabella Swan ,, Jacob plak terime je la takdik yg Bella tu bkn miliknya ! haha(gelak jahat) ! isk ,, mmng senyom sekor la kalo tngk ! wa beli DVD cukop ! bey tngok bnyk kali hehe(: duet pon jimat !!
machoshi0t ='=

ohmaaiigadd ! sweet koyt !

tngokjngnxtngok(:
 tu je lar for ari nie wa sayang lu ! KBHAI 


Friday, 2 December 2011

kesah bdak zaman skrang !

hallo , hallo ,
wa rase ari nie wa na citer pasal member wa lar ,, wa hepi sngt bile wa ngan dieorang ,, they make my life hepy ,, gituh ! haha ,, sumpa la member wa nie memang gempak giler ! lu mane ade member mcm wa ! wa sorang je tau !! only me ,, tap bese lar bile kite dah bnyk member nie ,, bnyk la dugaan or rintangan ,, (x reti nk cakak omputeh sngt) sume dngn attitiude memasing ! tp wa ta kesah ! sebab wa syg diaorng ketadketad <3 ade limebelas (15)-->(incase tak reti bace haha) ,, first biar wa citer psl wife wa dulu ,, FATIN HUWAIDA ,, AINA NAJWA ,, ARINA ALLOHA ,, ERIN EUD ,, AMALIA AIEY ,, FARISHA RASDI ,, NINA HUDA ,, ELL LILO ,, PIQA PLENTY ,, ANIS KIRAHOSHA ,, AIDA SHAFIQAH ,, TIERA SUKHRIE ,, ZATIE SALUJI ,, NANIE KEYME ,, NUWRUL SCHAHYERAW ,, (maap ! nie sume name fb a.k.a name glamour gitu !)


                                                                                      
                                         
freaky emo eagle                                                                   

nie la member wa ! wa syg gilergilerbabeng kat diaorng !! lovethemlikebitch ! dalam dunia nie wa happy when wa with them !! aloollo-->ngape cakak gituh ! jgn emo ! tak macho lar ,, haha ,, 



my life will suck without them !!

a moment with them make me happy <3

tu je la ,, nnt kalo ade gamba bru wa citer lagi tau ,, wa amik gamba nie pon bkn dari kamera wa !(tak penting) wa syang diorng giler mati ! KBHAI (:

Thursday, 1 December 2011

EntEr !!


ouh ! maap lar ,, koy post je la anythin ye ,, bese lar ,, on exited (:
esok , lusa koy cite lagi yerk sayang !