Saturday, 28 July 2012

Okay , hari ni kita dah nak balik ! huwaaa :'( Tak nak . Baru dua hari dapat berbuka dengan family . Tak shok lah . Spechless , Nanti doakan kita nak Trial . Wish me luck . Itu jah dari kita . Bye (:

Hye again . Kita dah sampai rumah . Ekcelli , semalam . Ramadhan tahun ni kat sekolah kita agak meriah , tapi kita tak rasa . WHY ? . Maybe sebab kita dah nak PMR kot . Haish ~ Pre-Trial kita dah abis hari jumaat harituh . Lact paper time tuh KHB . Bunyi jah loceng , angkat kaki hayun balikkk . Hikhok :D
BTW , kat atas tuh soulmate kita . Kita sayang dia sebab kita selalu share rahsia kita dekat dia .


Erm , semalam birthday member kita NANIE KEYME (: Nak kenal . Carilah nama tuh dekat FB . Erm , kita buat tag names dekat dia. Tengok tuh ---->

Yayy . Tak sabar nak raya , nak main mercun , banyak lagi lah . Tak bestnya lepas raya nak PMR . LOl , nai nak marah najib nih ! Tak syok lalu !
Waktu kat sekolah hari tuh , kita banyak amik gamba dengan kawankawankawankawan kita . Hhahah , kamikan fotogenik .





That's all from me . Bye (: