Sunday, 22 January 2012

bored holidays :)

Eeh , ngape bubuh smile ? patot nye sedih . ( dah tulis dah pon , so . tak yah gedik ) . sekolah kiteorang cuti smpai hari selase jer . thanks to MJSC Lipis sebab bagi cuti panjang  :) ( pengetua bace , NAHAS ! )
cikgu pon satu hal . bagi kerja macam cuti sebulan . HAH ! baru ingat . waktu hari jumaat , hari nak balek , hari nak amik duit seratus tuh . somethin came out ! it was horrible . time naek stage amik duit , pray gile habis supaya tidak jatuh . then ? tak jatuh pun tapi malu yang naik . bapak saya kate , nnt saman je tokwan tuh . saman malu ikot jumlah yang gelak . kay , karot ! bile turn aku jeh nak jalan amik duit tuh , tetibe plak die boleh pusing belakang bercakap dngan pengetua yang dok sebelah die . haish **c* betol . malu gile kot sebab kene patah balek pergi beratur . ohmaiigdd ! sumeorng gelak . then , ade lah a few tears showing that i'm ashamed , laughing ang angrying ? such a shit (:



so . to THEM don't get suprise plak kalo aku tak balek sekolah . sebab malu !

moral of stories ; mende nie tak dek la malu snngt tapi beria ! actually yes ! malu gile badoh -___-

Friday, 20 January 2012