Saturday, 25 August 2012

KualaLipis (:

Okay , nak balik dah ! Bye . Hari ni birthday kita , pastu tadi ... CEPAT SIKIT ! *orang teriak
Okay2 , kita sambung bila kita balik nanti erk ! Leviuuhhh <3

Friday, 24 August 2012

Gorgeous Geeks (:

Haaa ! Terkejut dok ! Okay , Kita teramat amat amat amat lah boring . Homework ada nih dekat tepi . Lepas kita post nih , kita buat eeh . So , awak tengok lah . Kita memey pandai edit gambar nih ! *sakai (:

                                                   Amalia sakit tuh . Hikhik . Non-editing (:


                                                        SPOTT THE DIFFERENCE ((:


   Life must go on . Keep smiling Syera (:



                                                    Beauty is power , smile is it awards (:


                                                              Say Hello to Aino (:


                                                  Third raya . No baju kurung . Panas laweii (:


Comel kan mereka , i repeat MEREKA ! ((:


OKAY , done ! kita jumpa esok yeh ! Bubye (:



Hey Peeps (:

Hey gals , ouh maaf lah takupdate . Dah lama sangat kan . Harap jah duduk rumah . (; . Okay kita start dengan RAYA . Raya kan hari ahad , so hari tuh balik kampung , blah blah . Balik rumah belah ayah and ibu . Sebab dua2 duduk Pahang . Senang kan ? Among this week , kita busy lah sebab raye jek manyak . Tapi la homework lagi manyak wooooo . HARAM ! Dah2 , kami berPINK tahun ini . Ibu kata sama dengan Perdana Menteri kita , Najib . Ahaks (:

                         Waaa , besar punya ! Manyak PINK(: kan ? Manyak shantek kan ? Hikhik (:

Lawakan kan kan ? Tau dah (: Erk , ni waktu pagi . Then ada gambar kita dengan family ibu . Manyak lawa . Tapi memey tak sah kalau amik gambar ramai2 , ada yang spoilkan gambar tuh kan ? So , tak banyak yang jadi sangat . Ramdom je lah yerk .

                                Nampak saya dok kat belakang . RED and PINK . Marvelous ^^

Okay , days begin to the cycle . Going to Sunday . Urgh , rasa nak mati jah dengar hari ahad tuh ! Habis ceritakk raya ? Gambar saya ? Raya Haji nanti lah . Haha (: Btw , gambar kat atas tuh berpunca dari Danial , dia tak pandang kamera , so everyone were just like "Pandang kamera" Hahah . Lawak lah ! Bye (:

Thursday, 16 August 2012

I'm back (:

Saya dah balik . Ramadhan pung nok balik dah . Yang dtang ... RAYA ! Okay , awalkan , Hari tuh pengetua kata balik hari khamis . Tup ,tup balik hari khamis . Kalut semua nak tukar tiket . Haha . Keling betul . Nasib baik ayah kita jemput . Erm , kita tahun ni TheRedFamily . Nanti raya baru boleh upload gambar . Suprise lah (: Tahu tak , smalam kita shopping dngn ibu . Giler sumpah penat . Cabut tumit kaki . Baru carik kasut . Belum baju , seluar , stuffs . Itu kut , boleh cabut kaki . Tok sempat rayaa . Entry kali ni biasa lah , kitakan baru balik , gambar pun mestilah banyak . Tengok je la . Tak boring sebab ada Amalia . Dia ni comel . Ramai crush dekat dia , tapi dia tak layan . HOT gituh ! Okay , tuh gambar dia ((:
  
Comel kan ? Tak macam saya . Find her at AmaliaAiey , facebook . Kay , manyak lagi , tengoktengok (:

Spot the different (:

Belilah , tapi tak mampu kot , Sebab mahal ! Ada satu jah dalam dunia nih (:

Meet Fatin . Besties kita :*

Okay , Bye (: