Friday, 24 August 2012

Hey Peeps (:

Hey gals , ouh maaf lah takupdate . Dah lama sangat kan . Harap jah duduk rumah . (; . Okay kita start dengan RAYA . Raya kan hari ahad , so hari tuh balik kampung , blah blah . Balik rumah belah ayah and ibu . Sebab dua2 duduk Pahang . Senang kan ? Among this week , kita busy lah sebab raye jek manyak . Tapi la homework lagi manyak wooooo . HARAM ! Dah2 , kami berPINK tahun ini . Ibu kata sama dengan Perdana Menteri kita , Najib . Ahaks (:

                         Waaa , besar punya ! Manyak PINK(: kan ? Manyak shantek kan ? Hikhik (:

Lawakan kan kan ? Tau dah (: Erk , ni waktu pagi . Then ada gambar kita dengan family ibu . Manyak lawa . Tapi memey tak sah kalau amik gambar ramai2 , ada yang spoilkan gambar tuh kan ? So , tak banyak yang jadi sangat . Ramdom je lah yerk .

                                Nampak saya dok kat belakang . RED and PINK . Marvelous ^^

Okay , days begin to the cycle . Going to Sunday . Urgh , rasa nak mati jah dengar hari ahad tuh ! Habis ceritakk raya ? Gambar saya ? Raya Haji nanti lah . Haha (: Btw , gambar kat atas tuh berpunca dari Danial , dia tak pandang kamera , so everyone were just like "Pandang kamera" Hahah . Lawak lah ! Bye (:

No comments:

Post a Comment