Saturday, 28 July 2012


Hye again . Kita dah sampai rumah . Ekcelli , semalam . Ramadhan tahun ni kat sekolah kita agak meriah , tapi kita tak rasa . WHY ? . Maybe sebab kita dah nak PMR kot . Haish ~ Pre-Trial kita dah abis hari jumaat harituh . Lact paper time tuh KHB . Bunyi jah loceng , angkat kaki hayun balikkk . Hikhok :D
BTW , kat atas tuh soulmate kita . Kita sayang dia sebab kita selalu share rahsia kita dekat dia .


Erm , semalam birthday member kita NANIE KEYME (: Nak kenal . Carilah nama tuh dekat FB . Erm , kita buat tag names dekat dia. Tengok tuh ---->

Yayy . Tak sabar nak raya , nak main mercun , banyak lagi lah . Tak bestnya lepas raya nak PMR . LOl , nai nak marah najib nih ! Tak syok lalu !
Waktu kat sekolah hari tuh , kita banyak amik gamba dengan kawankawankawankawan kita . Hhahah , kamikan fotogenik .





That's all from me . Bye (:

2 comments: