Saturday, 30 June 2012

Eeh . Hari ni dah Ahad ! Damn , Kita dah nak balik boh . Boring mak . Smalam buat homework sampai pukul 2 . Tapi tak siap jugak , guonekan , asik mengelamun jah .Tangan tuh bukan reti dok diam . Ada je menda nak amik suruh masuk dalam mulut . Mana tak comel ! hakhak . Okay . Oakay . Pukul 2 kita dah nak balik . Erm , lagi few weeks kita nak Pra-Trial . For god sake , kita sumpah tak ready , takut , macam mana nih ! Allah , please help me :'( . Pointer kita hati dapat 3.32 . Sumpah frust sebab tak dapat pergi HI-TEA . Kita dah target 3.50 . Tapi takdir , redha je lah . Sep-sep kita , from 15 tuh , major semua pergi . Ada lah kita and a few member yang tak pergi . Huwaaaa ! nak pergi .That all from me . Kita update nanti pulak ya (: Hye lipis , here i come !!

The End ((:

No comments:

Post a Comment