Monday, 4 June 2012

Bersih Sawang (:




Cuti marii . Homework pun marii . Baek punya (: Since cuti sekolah ni , bnyk lah kerja2 yang hendak dibuat . Ops lupa . Awakk yang tngh baca entry nie . Chanteek awak hari ni ? *Lol* Btw , last week kita pergi cuti . And atuk kita belanja pergi Kuantan . Pergi Gambang . * muka jakun * Muehee . Selok je lebih . Penat gila . Tapi bestnya dia belanja from up to toe :DD . Mak kita kata atuk dapat duit Felda . Tuh kaya semacam macam (:


Kehkehkeh . Hmm , home banyak lagi . Masa masih berjalan . Jiwa tak tenang . Hati pung resah . Sesok gini . Btw , kita tunggu result datang rumah . Berpeluh menunggu . Okay , now nak story about my school teacher yang berpindah . Sumpah sedih gila :( Jika anda lihat di bawah , terdapat gambar guru yang akan diingati .*macam wartawan pulak* . Ni time jamuan bersama mereka .


Yang aas tuh , USTAZAH ROSMANI , yang bawah tuh MADAM EIY . Forgodsake , kita akan miss diaorng nanti . sobsob :'( Okay now . Esok2 kita update lagi . Kbye ((:

No comments:

Post a Comment