Saturday, 27 April 2013

Haii, I'm back :D

Assalamualaikum :) Okay lama gila tak update blog. Lama yang boleh tahan lama jugak lama lah. So, whatsupp? Aku? Begini lah selalu. Tiada apa yg menarik -,- Bosann itu yg pasti. Mana taknya? balik sekolah pukul 3.30, balik makan, tidur, bangun, mandi, malam buat homework. Itupun kalau rajin. Benda yg sama ulang2 dan ulang. Hari ni ada sekolah ganti. Fuhh, haru. Addmath last sekali, TERniat nk ponteng. TAPI, pergi jugak. Gila kau? dah lah cikgu aisyah! garang sehh. Hihi, cerita pasal dia teringat phone aku yg kena rampas! god, nasib phone cikai. siapa lagi kalau bukan cikgu aisyah dan seangkatan dengannya. So, pergi lah reneww sim card sebab amatlah leceh kalau nk pergi merayu bagai. Budak ni ckp denda 50 hinggit! Puihh, baik beli baru. Tak payah nk ketaq lutut jumpa cikgu :D Well, sekarang dah bulan 4 nk masuk bulan 5. Sekejap je kan? Tak kusangka, begitu cepat. Member lipis bnyk kali dah ajak gi sana. Bukan tak nak, tapi tak tahu bila. Alang2 tu nk ambik fail peribadi sekali. Akmal pulak macam keling. Kejap nk ikut, kejap tak nak ikut -,- Sekolah? Of coisee la okay. Haih, aku rasa aku ni mcm kena sumpah jatuh! Mcm2 tempat dah aku jatuh, malu gila la woii. Bila aku cerita dkt 15, diaorng gelak je. Cam tahikk je perangai. Haha :) But yg penting, belajar, jangan tak belajar. Ingat, Esspiyemm tu penting. kihkih :) okay lah. so long, bye, tatata, muahhh :*

rindu Adlina :')


miss playing basketball with them :)


apakah -,-


No comments:

Post a Comment